Veckans IN:UT

av jstenling

IN

  • Inget!

UT

  • Ett trasigt tangentbord till min laptop (materialåtervinning)
  • 435 cdskivor
  • 2 stora svarta cdväskor

Summa -437 prylar denna vecka. Efter mycket möda har jag slutfört projektet att föra över alla våra cdskivor till flac. Allt åker upp på långtidsförvaring på vinden hos mamma och pappa där jag även förvarar mina vinylskivor. Det är cdskivor jag samlat på mig sedan 1991 och jag klarar inte av att slänga dem ännu. Att sälja dem skulle ge alldeles för lite pengar i förhållande till arbetsinsatsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: