Digital sabbat – tredje veckan

av jstenling

Jag bryter sabbaten för att avlägga rapport över tredje veckan utan Internet.

Sammanfattning av veckan

En ganska vanlig vecka med jobb, träning och besök av släkt och vänner. Har fortsatt att sova mer än tidigare vilket är väldigt skönt. På onsdag tog jag itu med att faktiskt göra något annat än att läsa och ringde ett par samtal. Det var roligt, det blir fler nästa vecka! Det blev mycket läsning den här veckan också, men jag gillar det.

Undantag

Den här veckan klarade jag mig med ett enda undantag och det var att jag kollade eposten för att se om vi fått en inbjudan till ett kalas.

Reflektioner

Efter ytterligare en vecka har jag följande reflektioner:

  • Jag börjar känna mig riktigt less på att inte kunna läsa nyhetssajter. Har inte varit på biblioteket och lånat några tidningar vilket jag hade behövt göra förra helgen för att vara nöjd under den här veckan. Ska försöka komma iväg imorgon och göra det, då tror jag den fjärde veckan kommer kännas bättre.
  • Saknar FB mindre för varje vecka. Börjar alltmer framstå som en drog snarare än ett behov.

Nyhetens behag har lagt sig och det börjar kännas lite rutin att inte använda Internet. Nästa vecka ska jag ringa fler samtal och göra ytterligare något som jag inte brukar göra.

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: