Veckans IN:UT

av jstenling

IN

  • Inget

UT

  • Två kablar och en adapter (Tradera)
  • Fyra pocketböcker (Stadsmissionen)
  • Åtta tomma cd-r skivor och en cd-skiva.

Summa –16 prylar sen förra rapporten. Jag har skrivit det förut, men det är helt otroligt att jag fortfarande hittar saker att slänga/skänka bort trots att jag har haft denna veckorutin i ett år den första oktober. Det tar mellan fem och femton minuter varje vecka att gå runt i lägenheten och välja ut de saker jag aldrig använder som jag är känslomässigt redo att skiljas från.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: