Köpstoppsrapport – November

av jstenling

Jiipii, bara 21 dagar kvar! Nu kan jag ärligt säga att det ska bli väldigt skönt att bli kvitt detta köpstopp. Även november försvann i något slags jobba-äta-sova-mode som inte inbjöd till några större frestelser.

Jag har varit inne på det här med att kläderna börjar gå sönder tidigare. Nu har även en liten skokris börjat utveckla sig. Hål i sulan är ganska värdelöst när det regnar och är snöslask utomhus…

DSC00587

 

Jag har så smått påbörjat en lista på saker som jag ska införskaffa när köpstoppet är slut:

  • Tröjor
  • Byxor
  • En M2->MemoryStick/PRO minneskortsadapter (har du en sådan liggande hemma tar jag tacksamt emot den, maila för min adress.)
  • Mer minne och snabbare grafikkort till vår mediacenterdator
  • Ett par vinterstövlar
  • Nya joggingskor

O härliga shopping!

Snart är det julledighet och då hoppas jag få tid att faktiskt blogga en del. Julen är en tid för vila och kontemplation och jag ska försöka sammanfatta mitt köpstoppsår på något sätt och dra lite slutsatser.

Jonas hållbara blogg har hela hösten haft ungefär samma mängd besökare som under första halvåret då jag var väldigt flitig bakom tangentbordet. Jag tycker det är väldigt roligt när nya upptäcker bloggen och sitter och läser gamla inlägg. För er som varit läsare en längre tid – jag hoppas att ni tittar in då och då även fortsättningsvis, trots att uppdateringarna inte är lika täta nu för tiden.

Undantag för mig under den elfte månaden

Jag har inte gjort något undantag.

Undantag för familjen under den elfte månaden

Några födelsedagspresenter.

Prylbehov just nu

Kan inte säga att det är något jag verkligen måste ha just nu. Listan ovan är fortfarande på trevligt-att-ha nivå.

One Comment to “Köpstoppsrapport – November”

  1. Jag har just varit hos läkaren och får inte använda flertalet av mina skor. Jag har storlek 42. Om du vill så kan du få de skor jag inte får använda. Dom läcker det inte in i, i alla fall.

    maila mig om du är intreserad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: