Frycklund och Schlaug i Studio Ett

av jstenling

Anki skriver idag om Birger Schlaugs debattartikel i Aftonbladet om vulgoshopping. Schlaug debatterade frågan igår mot Jonas Frycklund i Studio Ett. För varje gång jag hör Jonas Frycklund debattera blir jag allt mer förbryllad. Vill mannen inte förstå kritiken mot evig tillväxt? Enligt Timbros hemsida är han civ. ing. och borde som sådan kunna förstå sig på hur exponentiell tillväxt fungerar. Jag har inte läst Frycklunds bok om konsumtion ännu, förhoppningsvis hinner jag med det under ledigheten.

One Comment to “Frycklund och Schlaug i Studio Ett”

  1. Hallå!
    Har nu läst igenom alla inlägg och är inspirerad till att kanske prova på ett eget köpstopp.
    Visserligen har jag dragit ner otroligt mkt på shoppingen senaste året och då har jag inte vart ngn big-spender (fast de beror ju på vem man jämför med) utan ofa vart ganska medveten, men ett totalt köpstopp kanske jag skulle ha bara för att!

    Tack för en bra sida som belyser det mesta jag går runt och funderar på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: