Fokusera med Leo Babauta

av jstenling

Den blogg som inspirerat mig mest när det gäller enkelhet och minimalism är Leo Babautas zenhabits. Om du aldrig besökt bloggen rekommenderar jag det verkligen. Om du tar dig tid kommer du med säkerhet läsa saker som för evigt ändrar hur du ser på världen och dig själv. Leo har under en tid skrivit på något han kallat the focus manifesto. Detta skrivande har nu utmynnat i boken focus – a simplicity manifesto in the age of distraction.

Leo menar att i dagens uppkopplade värld lever vi under ett ständigt informationstryck som distraherar oss och hindrar oss från att fokusera och vara kreativa. Vi ägnar mer och mer tid åt att konsumera information och att kommunicera, men skapar vi längre något? Ofta känns det som att vi hoppar från uppgift till uppgift utan att verkligen slutföra något och reflektera över resultatet. I focus får du lära dig att rensa bort alla distraktioner och förenkla ditt liv för att kunna fokusera på det som du faktiskt tycker är viktigt.

Läs focus

Utforska zenhabits

One Comment to “Fokusera med Leo Babauta”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: