Veckans IN:UT

av jstenling

IN

  • Inget

UT

  • Tre kablar, fyra kabeladaptrar, en datorfläkt och ett halvt headset. (Tradera)
  • Arton cd/dvd-skivor (materialåtervinning)

Summa –27 prylar sen förra rapporten. Jag har sex stycken kartonglådor, såna med metallhörn. De är fyllda med diverse saker, bland annat alla kablar som jag håller på och säljer. Ju fler såna lådor man har desto mer “bra att ha” saker samlar man på sig. Det finns liksom plats för det. Mitt mål är att göra mig av med fyra av de sex lådorna. Jag kommer då ha en låda med gamla brev och kort och en låda med diverse kablar och annat dator- och elektronikrelaterat. Två tredjedelar av lådorna är fyllda med saker jag inte behöver!

One Comment to “Veckans IN:UT”

  1. Kanon! Ja de där förvaringslådorna är inget annat än butikernas sätt att få sälja mer. Ju mer vi gömmer i de där lådorna desto mer får de sälja, Allt man gömmer undan glömmer man ju också att man har.

    Lycka till med ut-listan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: