Veckans IN:UT

av jstenling

IN

  • Inget

UT

  • Två stycken kablar (Tradera)
  • Fem stycken böcker (Readcycle)

Summa –7 prylar sen förra rapporten.

Mitt kabelsäljande har nått vägs ände. Det som är kvar verkar jag inte kunna bli av med så det blir återvinningsrummet för dem.

När jag går till återvinningsrummet brukar jag snegla på elåterviningen, där kan man göra verkliga fynd. För något år sedan hittade jag datorhögtalare i fint skick som vi använt i köket för att koppla till telefon/dator. Jag har hållit utkik efter ett par som är mindre och med inbyggd strömförsörjning. Till min stora glädje låg det ett par såna och väntade på mig i veckan! Mindre sladdar och finare i bokhyllan.

Jag har också (som en uppföljning på förra veckans inlägg om att köpa nytt) ropat in höstkläder till minsta sonen på Tradera. Just barnkläder verkar funka finfint att köpa och sälja på Tradera. Enkelt att skicka med Posten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: