Månadens IN:UT

av jstenling

IN

  • Fitnesstube (julklappsspel)
  • Brobyggarna – Jan Guillou (nyårspresent)
  • Rapport från vår sköna nya värld – Günther Wallraff (julklapp)

UT

  • Två par kalsonger (energiåtervinning)
  • 41 böcker (Stadsmissionen)
  • En trasig framlykta till cykeln (materialåtervinning)
  • Ett glasögonfodral (energiåtervinning)

Summa –42 prylar sen förra rapporten. Grymt nöjd med den minimala julklappsskörden! Tack familjen! Vi har gjort om en del här hemma. Äldsta sonen har fått ta över gästrummet där vi tidigare hade fyra ganska fulla bokhyllor med böcker. Två av dessa är flyttade till sovrummet och är nu fullpackade med böcker, men vi frigjorde två till sonen så att han kan ha alla sina leksaker i dem. Mycket böcker ut, med andra ord!

One Comment to “Månadens IN:UT”

  1. Som bibliotekarie gillar jag att din främsta in och utproblem handlar om böcker. Jag förstår att du använder bibliotek ofta. Men vad är det med böcker som gör att det är så svårt att skilja sig från dem? Jag har mycket gamla böcker kvar men vill inte ha romaner längre, om de inte är signerade av författaren, då får de vara kvar. 🙂 Faktaböcker speciellt uppslagsverk är det som man akut behöver direkt, resten är oftast inte akut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: