Bästa och sämsta köpen 2011

av jstenling

Pernilla skickade denna utmaning vidare. Jag har inte funderat på vad jag har köpt på ett tag så det var kul att se tillbaka lite och se vad som var bra och dåligt. Det sjuka är att när jag tittade vad jag köpt under året insåg jag hur otroligt lite jag köper nu för tiden. Eftersom jag varit föräldraledig under nästan hela 2011 har dessutom behovet av kläder och liknande varit mindre än normalt. Jag har mest gått hemma och skrotat och då behöver man inte direkt klä upp sig. Jag lyckades dock skrapa ihop nedanstående.

Fem bästa köpen

1. Biljett till Metaltown 2011. Grym resa, även om evenemanget lämnade en del övrigt att önska.

2. Biljett till konsert med Säkert!. Jättefin konsert med god mat innan.

3. Reservationsavgifter på biblioteket. Jag har flitigt reserverat och fått böcker levererade till det närmaste biblioteket. Det är klart värt tio kronor att få boken skickad dit istället för att åka runt hela stan för att hämta den.

Fem sämsta köpen

1. Laddningsbart batteri till min skäggtrimmer. Det gick inte att löda fast så det slutade med att jag fick slänga både batteriet och skäggtrimmern.

Vilka var dina fem bästa och sämsta köp under 2011? Hur ska du minska antalet dåliga köp under 2012?

One Comment to “Bästa och sämsta köpen 2011”

 1. Kul att göra sin egen shoppingrevision!

  Bästa:
  Tågresor för att hälsa på vänner och släkt
  Friskis och svettis årskort
  Champagne på nyår
  Entren till Nationalmuseums utställning med rysk konst
  Dubbdäck till cykeln

  Sämsta:
  Allt kaffe som jag är typ beroende av, men som varken jag eller miljön mår bra av att jag hinkar i mig
  Liftkort till slalombacklen dag nr 2, det var roligast första dagen
  Impulsstyrt snaskshoppande
  Julklappen (den illrosa prinsessaccessoaren) till kusinen som knappt bemödade den med en blick

  Schysst blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: