Att leva och frodas på mindre

av jstenling

Leo Babouta som driver bloggen zenhabits.net släpper vid årsskiftet sin första bok, The Power of Less. Zen Habits är den blogg som inspirerat mig mest när det gäller att förenkla och strukturera mitt liv, både hemma och på jobbet. Förutom den tryckta boken har Leo också publicerat en ebok Thriving on Less som är god läsning både för ni som just börjat förenkla era liv, men även för er som kommit en bit på vägen och vill få lite extra inspiration.

2 kommentarer to “Att leva och frodas på mindre”

  1. Jag brukar ibland kika in på Zen Habits eftersom det då och då finns intressanta blogginlägg där, men skulle inte köpa boken. Tycker det duger gott med bloggen som dessutom inte kräver pappersmassa för att publiceras.

    Jonas, har boken väldigt olikt innehåll jämfört med bloggen eller är det samma idéer fast i bokform?

  2. Det är samma idéer som på bloggen. Jag tycker det är enklare att läsa som ett sammanhängande dokument än att klicka runt på bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: