Klotet i P1

av jstenling

Marie-Louise tipsar om Klotet i P1 som är ett program och en blogg från Vetenskapsradion.

Klotet är en blogg som drivs av Vetenskapsradion för alla som är intresserade av de ödesfrågor som väntar mänskligheten. Kan klimatförändringarna stoppas? Hur ska jordens vatten, mat och mineraltillgångar fördelas? Vilka forskare och tänkare sitter inne med de mest lovande lösningarna?

Bloggen är en mötesplats för samtal, men också ett öppet redaktionsmöte. Klotets redaktion kommer lägga ut hela oklippta intervjuer så snart de är gjorda och långt innan de är sända. Dina synpunkter och idéer till intervjupersoner, uppföljande frågor och nya ämnen kommer att påverka hur veckans radioprogram växer fram.

Hittills finns sex program tillgängliga som poddradio. I etern sänds programmet i P1 kl 13.20 på onsdagar med repris 19.03 på torsdag och 01.03 natten mot fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: