Frivillig enkelhet i DN

av jstenling

DN har just nu en artikelserie om ekorrhjulet. Den påminner mycket om den som SvD gjorde hösten 2006. Jag har inte skrivit om frivillig enkelhet på länge men det beror mycket på att det blivit en rätt integrerad del av hur jag lever. Jag håller fortfarande på och minskar ner på mitt materiella innehav. Jag tillämpar fortfarande principen en in – två ut. Vid någon tidpunkt får jag nog gå över till en in – en ut, men där är jag inte ännu.

Jag har passat på att uppdatera sidan om frivillig enkelhet här på bloggen om någon som läser artiklarna i DN söker sig hit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: