Slut på gas?

av jstenling

Det har rapporterats om problem med tillgången på biogas tidigare. Nu senast läste jag om det i SvD:

Det pyser till framme vid biogaspumpen när gasslangen ansluts till ytterligare en bil. Det går oändligt långsamt. Trycket i slangen är dåligt. En kvinnlig taxichaufför kliver resolut fram och utropar: ”Det är ju som i Ryssland, titta på kön!”. Hon får medhåll av andra som letar sig ur bilarna.

Att det är så stora problem med gasleveranserna trots att det inte finns speciellt många gasbilar är knappast bra för biogasens rykte. Tyvärr är det nog så det kommer att se ut under överskådlig framtid om antalet gasbilar fortsätter att öka snabbare än vad produktionen byggs ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: