Slut på semestern

av jstenling

Nu är det slut på semestern för min del. Vi kom hem till lägenheten i fredags och frun började jobba idag. Jag har åter hand om sonen på heltid vilket betyder mindre tid för bloggen. Vi ska börja skola in honom på dagis senare i augusti och sen ska jag också återvända till arbetet. Sammantaget betyder detta att det blir mindre tid att blogga under hösten än under våren. Men det är fler förändringar på gång!

Jag startar inom kort en ny webbplats på adressen www.frivilligenkelhet.se. Tanken är att på denna webbplats samla information om de olika aspekterna av enkelhet. Om du som läser är intresserad av att skriva för den nya webbplatsen – hör av dig till mig!

Det är ungefär 40 personer som läser Jonas hållbara blogg varje dag. Att så många hittat hit och dessutom kommer tillbaka och ibland kommenterar det jag skriver är väldigt roligt och inspirerande! Jag hoppas ni fortsätter att komma hit även om det blir färre inlägg framöver!

7 kommentarer to “Slut på semestern”

  1. Hej Jonas och alla andra. jag är en av dem som läser Din blogg. Hittade hit för ngn vecka sedan. Och gillar den verkligen. Ska bli spännande med den nya websidan…kommer att följa den. Tycker det är väldigt generöst av Dig, Monica. Anki mfl att Ni skriver om det här och inspirerar mig/andra med alla möjliga idéer, tankar, tillvägagångssätt för ett enklare liv etc… hej från Monika

  2. Klart jag fortsätter läsa, även på din nya webbplats!

  3. Kul med ny webbplats!

  4. Låter intressant med den nya hemsidan, det kan bli något helt nytt och stort som samlar många människor.

  5. Det är alltid kul att påbörja något nytt! Det skall bli inspirerande som alltid att läsa din hemsida och din blogg!

  6. Nä, den fungerar inte ännu. Jag kommer att berätta här när den gör det. Jag har inte haft tid att ordna med det tekniska ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: