Begagnat är det nya svarta

av jstenling

DSC00901 Jag fortsätter att försöka köpa begagnat när jag behöver något nytt. Nu senast har jag köpt två stycken handkontroller till datorn för att kunna spela spel. Det är verkligen otroligt smidigt att både sälja och köpa via Tradera. Det funkar faktiskt att bara sätta in pengar på en okänd människas bankkonto och sen kommer grejerna efter någon dag i brevlådan. Än har inte samhället brutit samman! Närmare marknadspris än det pris som vinner en auktion på Tradera kommer man nog inte i dagsläget. För er som inte har provat rekommenderar jag det verkligen. Handkontrollerna ropade jag in för totalt cirka 100 kr + frakt. En tredjedel av vad det hade kostat nytt.

Med lite planering och framförhållning räknar jag med att kunna köpa det mesta begagnat framöver och spara både pengar och miljö. Visst är det lite trist att inte köpa nytt i kartong, men man slipper å andra sidan ångesten när prylarna övergår från att vara nya till just – begagnade.

One Comment to “Begagnat är det nya svarta”

  1. Tradera är toppen. Mitt problem är att jag köper mer än jag säljer så nu har jag ett speciellt Traderakonto som fylls på vid försäljninga roch när det är tomt kan jag inte köpa mer 🙂
    Jag köper mycket barnkläder. De gånge rjag har handlat till mig själv har det inte funkat så bra. Sen har jag mina veckoturer till Emmaus också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: