Veckans IN:UT

av jstenling

IN

  • Om arternas uppkomst – Charles Darwin

UT

  • Fem kablar och två headset (Tradera)
  • Två böcker (Stadsmissionen)

Summa –8 prylar sen förra rapporten. Att det till och med går att sälja begagnade kablar på Tradera bevisar för mig att det finns en marknad för allt, bara priset är det rätta. Visserligen kanske det inte är ekonomiskt motiverat (om man ser till nedlagd tid) att göra det, men tillfredställelsen att veta att det kommer till nytta istället för att åka till tippen gör det värt besväret för mig. När man väl lärt sig hur Traderas gränssnitt fungerar går det snabbt att lägga upp nya objekt. Säljandet fortsätter denna vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: