Köpstoppsrapport – februari

av jstenling

Två månader av mitt köpstopp har gått. Februari var helt otroligt innehållslös på köpstoppsfronten på grund av sjukdom. Jag brukar nästan aldrig vara sjuk, men nu fick jag både en förkylning och direkt på det någon slags magsjuka som gjorde att jag under större delen av månaden mest satt hemma och kurade i soffan.

Vi har under månaden ätit mer mat ute på restaurang än tidigare och jag har också köpt en del vin och öl på systemet. Jag har reflekterat kring detta men har kvar min ståndpunkt att äta och dricka måste man göra i vilket fall som helst och om man skapar arbetstillfällen och får en upplevelse genom att göra det på restaurang är det bara bra. Det jag känner är att jag kanske skulle kunna vara lite mer restriktiv i vad jag äter när vi är ute.

Det är lite underligt, men det känns på något sätt som att det här med att inte köpa något eller gå i några butiker börjar bli en del av min identitet.

Undantag för mig under den andra månaden

Jag har inte behövt göra något undantag.

Undantag för familjen den andra månaden

Jag kan inte dra mig till minnes att vi köpt något till hemmet under månaden.

Hur har det varit den andra månaden?

Det går fortsatt bra. Månaden har varit tråkig, men beroende på sjukdom och inte köpstoppet.

Prylbehov just nu

Jag saknar ett par bra löparbyxor och löparstrumpor. Har önskat mig detta i födelsedagspresent.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: