Amerikanerna drar ner på sin konsumtion?

av jstenling

Jag har läst på flera håll att det håller på att ske ett skifte i USA från att ta på sig mer skulder för att konsumera. I takt med att ekonomin försämras har fler och fler börjat ställa in sig på att leva enklare för att betala av sina skulder. Nu har även Time Magazine en artikel om fenomenet. Det är fortfarande på spaningsstadiet, men det blir intressant att se hur det utvecklar sig. Frågan är förstås också om det är ett temporärt fenomen, eller om det kan bli en katalysator mot mindre konsumtionsstress även i framtiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: