P1 Miljölarm

av jstenling

Jag har tagit påskledigt från bloggandet och ägnat tiden åt att umgås med min familj uppe i Norrbotten (Piteå). Nu ska jag försöka komma igång igen!

Det har gått en väldigt bra serie om miljölarm på P1. De har bland annat haft program om havet, skogsdöden, ozonhålet och såklart klimathotet. Väl värt att ladda hem och lyssna på! Jag laddar telefonen full med program som jag lyssnar på när jag är ute och promenerar med barnvagnen, helt perfekt.

Här hittar du programmet.

One Comment to “P1 Miljölarm”

  1. Tåget till Piteå förstås?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: