Butiksrecension: Stadsmissionen, Lövholmsvägen

av jstenling

Det hela började med att jag beklagade mig för Anki att det inte finns lika bra ekorekobutiker i Stockholm som i Göteborg. Jag hade egentligen inget belägg för påståendet, men hon hade just skrivit om familjens tripp till Fram och jag berättade om hur jag blivit mycket besviken när jag besökt Bondens egen butik i höstas. För att undersöka hur det egentligen ligger till tänker jag promenera runt i vårvärmen och besöka alla ekorekobutiker jag kan hitta och recensera dem.

I samklang med mitt köpstopp blev det första besöket Stadsmissionens butik på Lövholmsvägen i Stockholm. Lövholmsvägen ligger i närheten av Liljeholmens tunnelbanestation. Huset som butiken finns i ser ganska skabbigt ut, väl inne i butiken blev jag dock positivt överraskad. Den är stor och ljus och även om inredningen inte är av modernaste snitt saknas den doft som ofta finns i butiker med begagnade saker. Barnklädesavdelningen var riktigt bra. Alla plagg var i nyskick och priserna från 10-40 kr.

DSC00394
Överblick av butiken från ingången

DSC00392
Avdelningen med barnkläder

DSC00393
Stort sortiment, just vid fototillfället med dragning mot rosa…

DSC00395 
Jag hittade en perfekt solhatt för 20 kr. Det här är second hand när det är som bäst!

Förutom barnkläder har butiken också ett stort sortiment av böcker, skivor, filmer, vuxenkläder, möbler och husgeråd. Jag kollade runt lite och det mesta var i väldigt bra skick.

Känner du till någon bra second hand eller ekorekobutik i din stad? Kommentera eller hör av dig!

One Comment to “Butiksrecension: Stadsmissionen, Lövholmsvägen”

  1. Bra tips! Helt klart en butik att besöka nästa gång familjen är i Stockholm. Fint foto på sonen också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: